Miittu Lehvävirta on Twerkkauksen Suomen mestari 2017!

Twerkkauksen Suomen mestaruus ratkaistiin viikonloppuna Helsingissä. Yhteensä neljätoista finalistipeppua poppasi ja pyöri perjantaiyönä, kun takapuolen pyörityksen mestarit esittelivät taitojaan kolmannessa Twerk SM -finaalissa Teatteri Forumissa.
Twerkkauksesta on tulossa hyvää vauhtia uusi suosikkilaji, sillä paikalla olleen runsaan kannattajajoukon lisäksi myös IS-TV:n suora lähetys keräsi huikean määrän katsojia. Kilpailun isähahmo Yasu Jukkola piti energisellä lavajuonnollaan niin miehet kuin naisetkin kuumana koko illan ja suoraa lähetystä juonsivat Teuvo Loman ja Ann Wikström.
Tuomaristossa nähtiin mm. edelliset mestarit Monserrat ”Monse” Villarroel ja Tia-Maria ”Tinze” Sokka, jotka tarjoilivat myös oman twerkshownsa illan aikana. Tuomaristoon kuuluivat myös Antti Tuiskun tuoreessa Hanuri-kappaleessa featannut Boyat-duo ja Rähinä Records -artisti Ike.
Finaalin viimeinen kierros huipensi illan kun kolme parasta taisteli toisiansa vastaan tässä ehkä peppulihaksille vaativimmassa urheilulajissa. Emmi Koskinen, Sikujua Mponda, ja Miittu Lehvävirta ottivat rankasti mittaa toisistaan ja yleisön huutoäänestyksellä voittajaksi valittiin Miittu Lehvävirta.
Voittaja kertoi haastattelussa harjoitelleen twerkkausta pitkään ja hartaasti ja lähti mukaan uskoen että varmasti pärjää kisoissa. Nyt kun voitto irtosi, edustaa Miittu Suomea lajin vuoden 2018 EM-Kisoissa.
Twerk SM 2017 sijoitukset:
1. Miittu Lehvävirta
2. Sikujua Mponda
3. Emmi Koskinen

Twerk SM 2017 Finalistit

Anne Vormisto 29 vuotta, Helsinki
Annika Jauhiainen 21 vuotta, Jyväskylä
Emilia Hilden 22 vuotta
Hanna Itkonen 21 vuotta, Jyväskylä
Iida-Maria Suunniitty 23 vuotta, Tampere
Miia Kukkonen 26 vuotta, Oulu
Miittu Lehvävirta 22 vuotta, Helsinki
Milla Seppälä 22 vuotta, Jyväskylä
Noora Hulkkonen 26 vuotta, Tampere
Sikujua Mponda 19 vuotta, Tampere
Lea Hevosmaa 19 vuotta, Vantaa
Emmi Koskinen 22 vuotta, Tampere
Wilma Mustonen 19 vuotta, Kokkola
Oona Varinowski 20 Vuotta, Tukholma

TWERKKAUKSET TARJOAA

KSF Entertainment Group Ltd